Επιστροφή Φέισα, ατομικό οι τραυματίες που χάνουν και Πανιώνιο
Μπορεί στον Ολυμπιακό το κλίμα να μην είναι και πολύ ευχάριστο, μία ημέρα μετά την ήττα στην Ξάνθη, ωστόσο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έλαβε μία ευχάριστη είδηση, αφού ο Λιούμπομιρ Φέισα εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Θεραπεία και αερόβια προπόνηση έκαναν οι Τζιμπούρ, Μόνχε, Μιραλάς και Χολέμπας, που είναι δύσκολο να παίξουν την Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Μπορεί στον Ολυμπιακό το κλίμα να μην είναι και πολύ ευχάριστο, μία ημέρα μετά την ήττα στην Ξάνθη, ωστόσο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έλαβε μία ευχάριστη είδηση, αφού ο Λιούμπομιρ Φέισα εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.
Ασφαλώς δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη», αλλά πλέον μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στα γήπεδα.
Η τελευταία εμφάνιση του 23χρονου Σέρβου μέσου ήταν στις 5 Νοεμβρίου και τη νίκη με 3-2 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Θεραπεία και αερόβια προπόνηση έκαναν οι Τζιμπούρ, Μόνχε, Μιραλάς και Χολέμπας, που είναι δύσκολο να παίξουν την Τετάρτη.
Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20, Λυκούδης και Διαμαντάκος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης, αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με διετή αναστολή επιβλήθηκε στον Κάρλικ Τζόουνς της Παρτιζάν, για τη συμμετοχή του σε επεισόδιο στο Βελιγράδι πριν από ένα χρόνο.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson για το Game 1 των προημιτελικών της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.