Κεραυνός… Μακουίν η Γλυφάδα, «διπλό» του Οικονόμου
Ο Κεραυνός Γλυφάδας νίκησε 4-2 την Προοδευτική στο Ελληνικό, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (Football League 2). Με γκολ του Μπανούση στο 36', ο Οικονόμος νίκησε 1-0 μέσα στον Τύρναβο, για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου.
Ο Κεραυνός Γλυφάδας νίκησε 4-2 την Προοδευτική στο Ελληνικό, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (Football League 2). Ο Κεραυνός «άνοιξε το σκορ» στο 22΄ με τον Καραχάλιο, ενώ η «Προό» ανέτρεψε -προσωρινά- την εις βάρος της κατάσταση με τα τέρματα των Παπανικόλα (30΄) και Σούφλα (40′, πέναλτι).
Όμως, ο Καραχάλιος στο 44′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ο Ταραλίδης με φάουλ στο 69΄ «έγραψε» το 3-2, ενώ ο Βαλεριάνος στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στον Κεραυνό Γλυφάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Προοδευτική τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σάμιου στο 72′.
Με γκολ του Μπανούση στο 36′, ο Οικονόμος νίκησε 1-0 μέσα στον Τύρναβο, για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου.
Η νεότερη εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του Μάριου Οικονόμου , ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δεν ήταν καλή, καθώς τα αποτελέσματα της αξονικής στην οποία υποβλήθηκε δεν ήταν θετικά.
LIVE: Σάντερλαντ – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Τσέλσι για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 6.
LIVE: Τότεναμ – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Start.