Προφυλακίστηκαν οκτώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε παράνομα κυκλώματα στη Θεσσαλονίκη
Οκτώ από τους πρώτους 16 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τέσσερα κυκλώματα τοκογλυφίας, εκβίασης, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες προφυλακίστηκαν, μετά την απολογία τους ενώπιον του γ' τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης. Η διαδικασία των απολογιών θα συνεχιστεί και την Κυριακή, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.
Οκτώ από τους πρώτους 16 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τέσσερα κυκλώματα τοκογλυφίας, εκβίασης, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες προφυλακίστηκαν, μετά την απολογία τους ενώπιον του γ’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης.
Ανάμεσα στους προφυλακισθέντες είναι ο επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ.
Αντιθέτως, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οκτώ κατηγορούμενοι που φέρονται ως μέλη των παραπάνω συμμοριών.
Μεταξύ αυτών είναι ο δημοσιογράφος της ΕΤ 3, στον οποίο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ.
Συνολικά κατά τη διάρκεια της σημερινής -δεύτερης- ημέρας των απολογιών έδωσαν εξηγήσεις στον ανακριτή 16 άτομα.
Η διαδικασία των απολογιών ξεκίνησε χθες, Παρασκευή, οπότε προφυλακίστηκαν επτά άτομα, ενώ έξι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις.
Οι απολογίες συνεχίζονται και την Κυριακή.
Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν οι τέσσερις φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» των αντίστοιχων εγκληματικών οργανώσεων.
Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα Καθημερινή παρουσιάζει τηλεφωνική συνδιάλεξη μεταξύ μέλους του κυκλώματος και πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή για το ύψος του επιτοκίου δανεισμού.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.