Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Τη δικογραφία για την υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, ώστε να διαβιβαστεί στη Βουλή για ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων.
Τη δικογραφία για την υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, ώστε να διαβιβαστεί στη Βουλή για ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων.
Συγκεκριμένα, του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, και μελών της κυβέρνησής του.
Υπενθυμίζεται ότι πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΛΣΤΑ έχουν καταθέσει ότι το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε τεχνητά.
Καταγγελίες για το έλλειμμα του 2009, έχει κάνει, μέσω υπομνήματός του, στην εισαγγελία και ο, πρώην αντιπρόεδρος της Αρχή,ς Νίκος Λογοθέτης, ο οποίος διώκεται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, σε βαθμό κακουργήματος, μετά από μηνυτήρια αναφορά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, για κλοπή υπηρεσιακών στοιχείων από τον προσωπικό ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.
Να σημειωθεί ότι τόσο ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όσο και ο κ. Γεωργίου, ο οποίος παραμένει στη θέση του, απορρίπτουν τους ισχυρισμούς περί διόγκωσης του ελλείμματος.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής