Ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή του φράκτη στον Έβρο
Εντός πέντε μηνών αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα κατασκευής του φράκτη στον Έβρο. Την Πέμπτη υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του έργου μεταξύ της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και της αναδόχου εταιρείας.
Εντός πέντε μηνών αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα κατασκευής του φράκτη στον Έβρο. Την Πέμπτη υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του έργου μεταξύ της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και της αναδόχου εταιρείας «ΔΑΓΡΕΣ ΑΤΕ».
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, δήλωσε ότι «η σημερινή υπογραφή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που υποστήριξαν ότι το έργο αυτό δεν θα ξεκινήσει ποτέ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ρόλος της Ελλάδας στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και οι κινήσεις μέσω αμυντικής διπλωματίας
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (2/4): Πού θα δείτε ντέρμπι «αιωνίων», Χάποελ – Παναθηναϊκός και τον ιστορικό τελικό του Αθηναϊκού
- Πόλεμος στο Ιράν: Γιατί κορυφαίοι traders πετρελαίου δεν επωφελήθηκαν από την αναταραχή στην αγορά
- Πρεστιάνι: «Τιμωρήθηκα χωρίς αποδείξεις»
- The Expla-in Project| ΠΑΣΟΚ στην αντεπίθεση: Πώς ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές στριμώχνουν διπλά την κυβέρνηση
- Lifestyle trends 2026: Μικρές αλλαγές που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα
- Ανδρουλάκης; Αυτην την παρακμή θα τη σταματήσουμε μαζί – Πανικόβλητη η κυβέρνηση από τις απειλές του Ντίλιαν
- Έριν Ο Κόνορ: Καταγγέλλει το Instagram για τη γυμνή μητρότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442