«Χρυσή» η Μιλλούση στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά στο Λονδίνο
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου, μία ημέρα αφότου εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου.
Η 27χρονη αθλήτρια συγκέντρωσε 14,500 βαθμούς και μοιράστηκε το πρώτο σκαλί στο βάθρο με την Ιταλίδα Καρλότα Φερλίτο. Η Ισραηλινή Βαλέρια Μακσιούτα ήταν τρίτη με 14,300 βαθμούς.
Την Τετάρτη (11/1) η αθλήτρια του Κώστα Σιούτη είχε εξασφαλίσει την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιστρέφοντας στη μεγαλύτερη διοργάνωση μετά από δώδεκα χρόνια.
Ο δεύτερος Έλληνας αθλητής που πήρε την ολυμπιακή πρόκριση, ο Βλάσης Μάρας επέλεξε να μην αγωνιστεί στον τελικό του μονόζυγου παρότι είχε την έκτη καλύτερη βαθμολογία στον προκριματικό.
Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τρεις αθλητές στην ενόργανη γυμναστική. Ο Βασίλης Τσολακίδης είχε πάρει την πρόκριση μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο δίζυγο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)