Ανοιχτό το κλειστό γυμναστήριο στο Ρουφ για να προφυλαχθούν οι άστεγοι από το κρύο
Ανοιχτό παραμένει το κλειστό γυμναστήριο στο Ρουφ για να προφυλαχθούν οι άστεγοι από το τσουχτερό κρύο που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Γ.Αποστολόπουλος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, στη διάρκεια της νύχτας, οι υπεύθυνοι του Κέντρου μοίρασαν κουβέρτες σε άστεγους.
Ανοιχτό παραμένει το κλειστό γυμναστήριο στο Ρουφ για να προφυλαχθούν οι άστεγοι από το τσουχτερό κρύο που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Γ.Αποστολόπουλος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, στη διάρκεια της νύχτας, οι υπεύθυνοι του Κέντρου μοίρασαν κουβέρτες σε άστεγους.
Ο κ. Αποστολόπουλος απηύθυνε έκκληση για βοήθεια σε όσους μπορούν να προσφέρουν κλινοσκεπάσματα για να συμβάλλουν στην προσπάθεια του Κέντρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
- Σίνερ για την κατάκτηση του Wimbledon: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442