Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόκριση τεσσάρων... αστέρων επί του ΠΑΣ

Πρόκριση τεσσάρων… αστέρων επί του ΠΑΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η δεύτερη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας άνετα στους Ζωσιμάδες με 4-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Τσαμπούρης (63'), Ράγιος (66', 90'+2') και Χούλι (79') σημείωσαν τα τέρματα για τους νικητές, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε μειώσει προσωρινά με τον Γεωργίου στο 75'.

Ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η δεύτερη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας άνετα στους Ζωσιμάδες με 4-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Τσαμπούρης (63′), Ράγιος (66′, 90’+2′) και Χούλι (79′) σημείωσαν τα τέρματα για τους νικητές, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε μειώσει προσωρινά με τον Γεωργίου στο 75′.

Το θέμα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό με τις δύο ομάδες να έχουν το μυαλό τους στο πως να προφυλάξουν την άμυνά τους παρά στο να δημιουργήσουν φάσεις στην επίθεση. Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να δημιουργήσει τη μοναδική ευκαιρία του πρώτου μέρους στο 33′, όταν ο Μπακαγιόκο «τροφοδότησε» τον Μιχαήλ, αλλά το πλασέ του ήταν κακό και ο Χακόμπο μπλόκαρε.

Και ενώ το πρώτο ημίχρονο προϊδέαζε για… παράταση, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με πέντε γκολ! Στο 63′ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ. Ο Κηπουρός έκανε λάθος έξοδο μακριά από την περιοχή του, ο Έγκον πάσαρε δεξιά στον νεοεισελθόντα Τσαμπούρη, ο οποίος με πλασέ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής «έγραψε» το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας «καθάρισε» το ματς όταν η πάσα του Σολάκη έφερε τον Ράγιος μπροστά στο τέρμα του Κηπουρού και ο Ισπανός με πλασέ έγραψε το 0-2.

Ο ΠΑΣ κατάφερε να μειώσει στο 75′ όταν μετά από συρτή σέντρα του Τάσου Πάντου, ο Μπακαγιόκο έστρωσε πιο πίσω στον Γιάκο ο οποίος σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής για το 1-2.

Στο 79′ όμως, ο Αστέρας έφτασε στο 1-3 με τον Χούλι να πλασάρει από κοντά παίρνοντας το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Κηπουρού σε σουτ του Ράγιος.

Το τελικό 1-4, σημείωσε και πάλι ο Ράγιος, ο οποίος μπήκε από αριστερά στην περιοχή του ΠΑΣ, απέφυγε δύο παίκτες των γηπεδούχων και με πλασέ εκτός ισορροπίας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αστέρα.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Κίτρινες κάρτες: Γιάκος – Έγκον, Φορμίκα, Χακόμπο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (72΄ Οικονόμου), Κώτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τζημόπουλος (46΄ Γεωργίου), Ζαραδούκας, Ντε Βινσέντι, Κυριάκος, Τζάνης (69΄ Γιάκος), Μπακαγιόκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ράγιος, Λαδάκης, Έγκον (70΄ Χούλι), Φρανκού (59΄ Τσαμπούρης), Σολάκης (85΄ Μπαρτολίνι).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024