«Τα πάντα ρει», εκτός απ’ τον Ανρί που γύρισε με γκολ πρόκρισης
Καλύτερη επιστροφή ούτε ο ίδιος δεν θα πρέπει να ονειρεύτηκε. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Τιερί Ανρί φόρεσε ξανά τη φανέλα της Άρσεναλ (έπειτα από το 2007) στον αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας με τη Λιντς και ενώ μπήκε ως αλλαγή στο 68' στην θέση του Σαμάκ, δέκα λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στους «κανονιέρηδες» τη νίκη-πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αστον Βίλα.
Καλύτερη επιστροφή ούτε ο ίδιος δεν θα πρέπει να ονειρεύτηκε. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Τιερί Ανρί φόρεσε ξανά τη φανέλα της Άρσεναλ (έπειτα από το 2007) στον αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας με τη Λιντς και ενώ μπήκε ως αλλαγή στο 68′ στην θέση του Σαμάκ, δέκα λεπτά αργότερα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στους «κανονιέρηδες» τη νίκη-πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αστον Βίλα.
Στο 78′ το «Έμιρεϊτς» πήρε «φωτιά», όταν ο Γάλλος στράικερ έκανε αυτό για το οποίο κατέκτησε τις καρδιές των οπαδών της Αρσεναλ. Αν και σε ηλικία 34 χρόνων, δανεικός από τους Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, ο Ανρί απέδειξε ότι η Αρσεναλ… του πάει και ο ίδιος δεν αλλάζει.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.