Σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα γ' βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο νεαρός αθλητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και από την ώρα που αποχώρησε από το ματς, ο Γηραιός πήρε κεφάλι και τελικά έφτασε στη νίκη.
Σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα γ’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο νεαρός αθλητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και από την ώρα που αποχώρησε από το ματς, ο Γηραιός πήρε κεφάλι και τελικά έφτασε στη νίκη.
Η ζημιά του Φιλίποφ φάνηκε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός αθλητής των Ερυθρόλευκων.
Ο Φιλίποφ ξεκίνησε ήδη αποθεραπεία με το φυσιοθεραπευτή του Ολυμπιακού.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις