Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Ντίμα Φιλίποφ
Σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα γ' βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο νεαρός αθλητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και από την ώρα που αποχώρησε από το ματς, ο Γηραιός πήρε κεφάλι και τελικά έφτασε στη νίκη.
Σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα γ’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο νεαρός αθλητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και από την ώρα που αποχώρησε από το ματς, ο Γηραιός πήρε κεφάλι και τελικά έφτασε στη νίκη.
Η ζημιά του Φιλίποφ φάνηκε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός αθλητής των Ερυθρόλευκων.
Ο Φιλίποφ ξεκίνησε ήδη αποθεραπεία με το φυσιοθεραπευτή του Ολυμπιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Πάκσι – Παναθηναϊκός 1-2: Πήραν… αέρα πρόκρισης οι «πράσινοι» (vid)
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Ο Αντίνο κάνει το 2-0 για το «τριφύλλι», μείωσαν οι γηπεδουχοι σε 1-2 (vid)
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» ανοίγουν το σκορ με αυτογκόλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442