
Στα αποδυτήρια κεκλεισμένων των… θυρών η κοπή της βασιλόπιτας στην ΑΕΚ
H κόντρα ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ και την διοίκηση της ΠΑΕ καλά κρατεί. Οι «κιτρινόμαυροι» αγόρασαν μόνοι τους βασιλόπιτα και εντός των αποδυτηρίων την έκοψαν, απαγορεύοντας σε οποιονδήποτε άλλο να παρευρεθεί.
H κόντρα ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ και την διοίκηση της ΠΑΕ καλά κρατεί. Οι «κιτρινόμαυροι» αγόρασαν μόνοι τους βασιλόπιτα και εντός των αποδυτηρίων την έκοψαν, απαγορεύοντας σε οποιονδήποτε άλλο να παρευρεθεί.
Ο Τραϊανός Δέλλας ως αρχηγός της «Ενωσης» πριν ξεκινήσει η προπόνηση, μοίρασε τα κομμάτια στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (παίκτες – προπονητικό τιμ – φροντιστές).
Κομμάτι δόθηκε και στον Βασίλη Δημητριάδη και στον Βαγγέλη Γιαννίση που την στιγμή της κοπής της πίτας απουσίαζαν στο γραφείο τους για επαγγελματικούς λόγους. Οι Δημητριάδης – Γιαννίσης πάντως πήγαν νωρίτερα στα αποδυτήρια και μια τούρτα για τα σημερινά γενέθλια του Ανέστη Αργυρίου, με όλους να του εύχονται.
Το φλουρί έπεσε τελικά στον προπονητή τερματοφυλάκων Κωνσταντίνο Καμπόλη (παίκτες, προπονητές και Δημητριάδης έβαλαν όλοι από 10 ευρώ για το δώρο) και η ομάδα μεταξύ της αντάλλαξε ευχές για ένα 2012 με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια για όλους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άγανα: Ένας «αθόρυβος» εχθρός για τον σκύλο σας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Δεν είναι ζήτημα του «αν», αλλά του «πότε»: Πόσο κοντά είμαστε στην επόμενη πανδημία;
- Ημέρα της μητέρας: Έχουν λόγο να γιορτάζουν οι μαμάδες στην Ελλάδα;
- Οι πρώτες εικόνες από τους ελληνικούς θερμικούς δορυφόρους – Παρακολούθηση πυρκαγιών σε πραγματικό χρόνο
- Κυψέλη: Kαβγάς μεταξύ μοτοσικλετιστών – Ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε



