Προχειρότητες και πειράματα στον τομέα της Υγείας «βλέπει» η ΝΔ
Επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο εξαπέλυσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, κάνοντας λόγο για προχειρότητα και πειράματα που γίνονται στον χώρο της Υγείας. «Λίγες μέρες μετά την εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ, οι υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας οδηγούνται σε πλήρη διάλυση. Οι ευθύνες του υπουργού Υγείας είναι τεράστιες» αναφέρει ο κ.Γιακουμάτος. Τα βέλη του κατά της πολιτικής που εφαρμόζεται στον τομέα της Υγείας στρέφει και το ΚΚΕ.
Επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο εξαπέλυσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, κάνοντας λόγο για προχειρότητα και πειράματα που γίνονται στον χώρο της Υγείας.
«Λίγες μέρες μετά την εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ, οι υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας οδηγούνται σε πλήρη διάλυση. Οι ευθύνες του υπουργού Υγείας είναι τεράστιες» αναφέρει ο κ.Γιακουμάτος.
«Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη – κρυστάλλινη θέση: Λέμε ναι στη δημιουργία ενός Ενιαίου Φορέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (ΕΟΠΥΥ) με ελεύθερη επιλογή ιατρού και δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης απ’ όλους τους γιατρούς – συμβεβλημένους και μη – με αξιοπρεπή αμοιβή» τονίζει.
Τα βέλη του κατά της πολιτικής που εφαρμόζεται στον τομέα της Υγείας στρέφει και το ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι «τα σοβαρά προβλήματα που έχουν σωρευθεί στην παροχή δημόσιων υπηρεσιών υγείας και φαρμάκων στα λαϊκά στρώματα επιδεινώνονται ακόμα περισσότερο με τη λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να φύγει από τον ανθρώπινο έλεγχο – Γιατί είναι ανησυχητικό το «ατύχημα» της OpenAI
- Σήμερα η Ελλάδα αποχαιρετά την σπουδαία Μαίρη Λίντα – Πού θα γίνει η κηδεία της
- Συντάξεις «πείνας» για 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442