Τη συμφωνία με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Γκάρι Κέιχιλ ανακοίνωσε ο προπονητής της Μπόλτον, Οουεν Κόιλ. Οι δύο σύλλογοι κατέληξαν στο ποσό που θα δώσουν οι «μπλε» για την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να υπογράψει συμβόλαιο με τους Λονδρέζους. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η μεταγραφή θα κοστίσει περίπου 7 εκ. λίρες (8.3 εκ. ευρώ) στην Τσέλσι, που προορίζει τον Κέιχιλ για παρτενέρ του Τζον Τέρι στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Βραζιλιάνος Αλεξ αναμένεται να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην πατρίδα του κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 26χρονος διεθνής (επτά συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας) αγωνιζόταν στην Μπόλτον από το 2008, προερχόμενος από την Αστον Βίλα, ενώ το συμβόλαιό του με τους Γουόντερερς έληγε το προσεχές καλοκαίρι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.