Θέματα περιβάλλοντος στην ατζέντα του Υπουργικού Συμβουλίου
Θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τη διαχείριση των αποβλήτων εξετάζει το Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, στις 2 το μεσημέρι στη Βουλή. Κατά πληροφορίες ενδέχεται να συζητηθεί και το θέμα των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τη διαχείριση των αποβλήτων θα εξετάζει το Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, στις 2 το μεσημέρι στη Βουλή.
Κατά πληροφορίες ενδέχεται να συζητηθεί και το θέμα των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ, αν και επισήμως δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα.
Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί το σχέδιο νόμου «Ποινική προστασία του περιβάλλοντος, Εναρμόνιση με την Οδηγία 2008/99/ΕΚ – Πλαίσιο παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων, Εναρμόνιση με την Οδηγία 2008/98/ΕΚ «Ρύθμιση θεμάτων περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής».
Επίσης, την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου αναμένεται να λάβει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που θα προσφέρει πληθώρα ευεργετημάτων στους οφειλέτες του Δημοσίου για την τμηματική καταβολή των χρεών τους.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).