Την 7η νίκη του και 3η εκτός έδρας πανηγύρισε στο «Ανδρέας Παπανδρέου» ο Πανιώνιος, επικρατώντας, 56-49, του Περιστερίου, για τη 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη συμβιβάστηκε με την 4η ήττα του σε 9 αγώνες, όμως, το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η αστοχία και των δύο ομάδων που... έσπασαν τα καλάθια.
Την 7η νίκη του και 3η εκτός έδρας πανηγύρισε στο «Ανδρέας Παπανδρέου» ο Πανιώνιος, επικρατώντας, 56-49, του Περιστερίου, για τη 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη συμβιβάστηκε με την 4η ήττα του σε 9 αγώνες, όμως, το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η αστοχία και των δύο ομάδων που… έσπασαν τα καλάθια.
Το ημίχρονο τελείωσε 23-25 υπέρ του Πανιωνίου, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του τον Μάριο Μπατή. Το Περιστέρι, το οποίο εμφανίστηκε επηρεασμένο από την απουσία του Ρίτσαρντ Ρόμπι, τελείωσε το ημίχρονο με 5/12 δίποντα και πρώτο σκόρερ τον Μπόατενγκ (7π.), ο οποίος είχε πετύχει τα τρία από αυτά.
Του Πανιωνίου στο σκοράρισμα ηγήθηκαν οι Ξανθόπουλος (3/4 δίποντα), Στέφενσον (3/6 δίπ.) και Μπάρλος (2/3 τρίποντα). Η ψαλίδα στο σκορ άνοιξε στο 3ο δεκάλεπτο, με το Περιστέρι να αντιμετωπίζει προβλήματα στην επίθεση και τον Πανιώνιο να φτάνει τη διαφορά στο +9 στο 30′ (46-37).
Τέσσερα λεπτά χρειάστηκε ο Πανιώνιος να σκοράρει στην 4η περίοδο, με αποτέλεσμα το Περιστέρι να πλησιάσει στα δύο καλάθια (44-48) και στον πόντο στο 35′, με τρίποντο του Σκοτ (47-48), ολοκληρώνοντας ένα επιμέρους σκορ 10-2.
Στο 37′ ο Πανιώνιος πέτυχε το δεύτερο καλάθι στην 4η περίοδο, με τον Νάτζφεϊ να κάνει το 47-50, αλλά ο Καυκής «απάντησε» για το 49-50.
Κάπου εκεί, ο Πανιώνιος πήρε μπρος. Με δύο εύστοχες βολές του Νάτζφεϊ και δύο καλάθια από τους Κις και Ξανθόπουλο επανέφερε τη διαφορά στο +7 στο 38′ (56-49), με το Περιστέρι να μη μπορεί να αντιδράσει στη συνέχεια…
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»