Στο 1-1 έμειναν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», Τότεναμ και Τσάλι με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους και τον Ντάνιελ Στάριτζ να ισοφαρίζει, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της premier league.
Στο 1-1 έμειναν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», Τότεναμ και Τσάλι με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους και τον Ντάνιελ Στάριτζ να ισοφαρίζει, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της premier league.
Το ντέρμπι του Λονδίνου είχε αρκετές ευκαιρίες, με το ρυθμό και την ένταση του να δίνουν «γεύση» στην αναμέτρηση.
Η Τότεναμ ήταν αυτή που στην αρχή και στο τέλος του παιχνιδιού ήταν πιο απειλητική, ενώ η Τσέλσι κρατούσε τα ηνία στην υπόλοιπη διάρκεια.
Οι δύο ομάδες του Λονδίνου παρέμειναν στην τρίτη και τέταρτη θέση της βαθμολογίας και άφησαν τις πρωτοπόρες του Μάντσεστερ να αποσπαστούν ακόμη περισσότερο.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου