
Χωρίς και Καφέ στην Καλαμάτα η ΑΕΚ
Ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε στους παίκτες του πως δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο του αποκλεισμού από τους 16 του Κυπέλλου. Πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν από την Ενωση εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Καλαμάτα.
Ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε στους παίκτες του πως δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο του αποκλεισμού από τους 16 του Κυπέλλου. Πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν από την Ενωση εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Καλαμάτα.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Νίκος Εγγλέζου συνέχισαν τη φυσιοθεραπεία, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας, o Παναγιώτης Λαγός, ο Λεονάρντο και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Οσο για τον Καφέ είναι καλά στην υγεία του, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και έμεινε επίσης εκτός αποστολής.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Φούντας, Τσουκαλάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή


