Σενάριο συνάντησης Βαρδινογιάννη με τους Αραβες!
Τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο έχουν μπει τα 15 εκατομμύρια ευρώ στην "National Commercial Bank". Αν όλα έχουν γίνει όπως πρέπει τότε θα προχωρήσει και το deal, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει «ναυάγιο».
Τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο έχουν μπει τα 15 εκατομμύρια ευρώ στην «National Commercial Bank». Αν όλα έχουν γίνει όπως πρέπει τότε θα προχωρήσει και το deal, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει «ναυάγιο».
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου αν όλα έχουν γίνει σωστά τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους εκπροσώπους του fund που βρίσκονται στη χώρα μας.
Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ αναμένεται να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον τρόπο κατάθεσης των χρημάτων το μεσημέρι της Δευτέρας και έτσι δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ραντεβού να πραγματοποιηθεί ακόμα και το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Πάντως, η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν επιβεβαιώνει τίποτα μέχρι στιγμής, ενώ τονίζεται πως μέχρι την Τρίτη θα έχει τελειώσει το θέμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το «καταραμένο» βενετσιάνικο παλάτσο που κάποτε ζωγράφισε ο Μονέ βγαίνει προς πώληση – Η ιστορία του
- Εντοπίστηκε όχημα στην Ομόνοια με 45 κιλά κάνναβης – Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε στούντιο ηχογράφησης
- Καραϊβική: Βίντεο από το ρεσάλτο των πεζοναυτών των ΗΠΑ στο δεξαμενόπλοιο Olina
- ΣΥΡΙΖΑ: «Διάλογος» με αρνητικά τετελεσμένα για τους αγρότες από την κυβέρνηση, που υπερψήφισε τη συμφωνία ΕΕ-Mercosur
- Δένδιας: Η Τουρκία αμφισβητεί τα σύνορα του Ελληνισμού – Απαραίτητες οι αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις
- Κέιτ Μίντλετον: Γιορτάζει τα 44α γενέθλια της με λυτρωτικό βίντεο ευγνωμοσύνης – «Αληθινά ζωντανή»



