
Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με γάλα για τα παιδιά από τους Γιατρούς του Κόσμου
Οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τους Atenistas μας καλούν και φέτος να στήσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από κουτιά με γάλα για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση. To «ραντεβού» είναι για σήμερα, Τρίτη, από τις 15:00 έως τις 22:30 στον πεζόδρομο απέναντι από την πλατεία Κοραή (μετρό Πανεπιστήμιο) και εκτός από γάλα θα συγκεντρωθούν φάρμακα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια.
Οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με τους Atenistas μας καλούν και φέτος να στήσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από κουτιά με γάλα για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση.
To «ραντεβού» είναι για σήμερα, Τρίτη, από τις 15:00 έως τις 22:30 στον πεζόδρομο απέναντι από την πλατεία Κοραή (μετρό Πανεπιστήμιο).
Εκτός από γάλα (κουτιά, παιδικά γάλατα, παιδικές τροφές) θα συγκεντρωθούν φάρμακα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, λάδι.
Στην περσινή γιορτή των Γιατρών του Κόσμου συγκεντρώθηκαν πάνω από 5.000 κουτιά γάλα και τρεις τόνοι τρόφιμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»