
Και ο Γκούντγιονσεν δυσαρεστημένος με την ΠΑΕ ΑΕΚ
Tα οικονομικά προβλήματα παραμένουν στην ΑΕΚ παρά την αγωνιστική της άνοδο. Οι παίκτες (και το διοικητικό προσωπικό) είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και πλέον κάνουν γνωστή τη δυσαρέσκειά τους. Ένας από αυτούς είναι και ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς, ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν.
Tα οικονομικά προβλήματα παραμένουν στην ΑΕΚ παρά την αγωνιστική της άνοδο. Οι παίκτες (και το διοικητικό προσωπικό) είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και πλέον κάνουν γνωστή τη δυσαρέσκειά τους.
Ένας από αυτούς είναι και ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς, ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν, αφού στον Ισλανδό άσο ακόμα δεν έχει εξοφληθεί η προκαταβολή των 400.000 ευρώ που του είχε υποσχεθεί η ΠΑΕ όταν υπέγραψε.
Αυτό, όμως, που φέρεται να έχει δυσαρεστήσει περισσότερο τον 33χρονο επιθετικό είναι ότι η διοίκηση του είχε υποσχεθεί ότι θα του εξοφλήσει ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων μία μέρα μετά την εγχείρησή του στους χιαστούς. Στον λογαριασμό του, όμως, μπήκαν 10.000 ευρώ και αυτό φέρεται να μην το είδε με καλό μάτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φράουλες: Νόστιμες, δροσιστικές και θρεπτικές
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Ένα είδος έκστασης: Γιατί η metal φοράει μάσκες;
- Ελεύθερος χρόνος: Γιατί νιώθουμε ενοχές αν δεν κάνουμε τίποτα;
- Πέτερ Μαγιάρ: Αντιμέτωπος με το «βαθύ κράτος» του Όρμπαν
- «Θεϊκό» ρόστερ για το Βατικανό στη Μπιενάλε Βενετίας 2026





