Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου από τον Βήμα FM
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall (Λεωφ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) από την Πέμπτη 15 έως και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 20:00 μ.μ. Follow @ingrBook !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”//platform.twitter.com/widgets.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,”script”,”twitter-wjs”); Ο Βήμα FM 99,5 σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου για την υποστήριξη των απόρων και άστεγων του […]
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”//platform.twitter.com/widgets.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,”script”,”twitter-wjs”);
Ο Βήμα FM 99,5 σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου για την υποστήριξη των απόρων και άστεγων του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης* του Δήμου Αθηναίων. Δωρίζοντας 1 μόλις ευρώ, ο καθένας μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε βιβλίο από τους 500 τίτλους, που θα υπάρχουν στον χώρο.
Οι 20.000 τόμοι που θα διατίθενται καλύπτουν ένα πλήθος θεματικών όπως από τη λογοτεχνία, την ιστορία και την τέχνη, μέχρι τη μαγειρική, το ταξίδι και το παιδί.
Την εκδήλωση, θα αγκαλιάσει πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών οι οποίοι, θα διαβάσουν παραμύθια και θα προτείνουν βιβλία. Μεταξύ άλλων θα παραβρεθούν οι: Παύλος Χαϊκάλης, Κάτια Δανδουλάκη, Κατερίνα Λέχου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αντώνης Λουδάρος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Πέτα, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου και Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Παράλληλα και για όλες τις ημέρες του bazaar, o Βήμα FM 99,5 θα εκπέμπει κάποιες ώρες ζωντανά από τον χώρο της εκδήλωσης.
*To Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, πέραν των άλλων υπηρεσιών που παρέχει, συγκεντρώνει και διανέμει τρόφιμα, ιματισμό και υπόδηση σε όσους προσέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους του, καθώς και σε οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα τα οποία εντοπίζονται από τις δικές του ή άλλες κοινωνικές υπηρεσίες, ενορίες, εθελοντές ή συνεργαζόμενους φορείς. Το Κέντρο παρέχει καθημερινά περίπου 2.500-3.000 μερίδες φαγητού σε άπορους και άστεγους Έλληνες και αλλοδαπούς.
- Βασίλης Κικίλιας: «Για εμάς η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα – Πληρότητες έως και 100%»
- «Οι 12 Ένορκοι»: Για 12η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη
- «Πατριωτική» βενζίνη – Ο Τραμπ, το Ιράν και το μυστήριο του Freedom Fuel Network
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442