
Συμφωνία Σίτι και ΠΣΖ, αντιρρήσεις από τον Τέβες
Συμφωνία Σίτι και ΠΣΖ, αντιρρήσεις από τον Τέβες
Μπορεί Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν να έδωσαν τα χέρια για την μετακίνηση του Κάρλος Τέβες, ο Αργεντινός όμως αρνείται να μετακομίσει στο Παρίσι. Οι «Πολίτες» έκαναν αποδεκτή πρόταση 24.000.000 ευρώ των Παριζιάνων, ωστόσο ο παίκτης προτιμά την πρόταση της Μίλαν με την οποία άλλωστε έχει έρθει σε συμφωνία.
Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα της Daily Mail, Μάντσεστερ Σίτι και ΠΣΖ ήρθαν σε συμφωνία για τη μετακίνηση του παίκτη στο Παρίσι λόγω των καλών σχέσεων που διατηρούν ο ιδιοκτήτης της Σίτι, Σεΐχης Μανσούρ και οι ιδιοκτήτες της Παρί από το Κατάρ, με το κόστος της μετακίνησης να ανέρχεται στα 24.000.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρσεναλ, η τέχνη του να υποφέρεις
- Βουλή: Κλήση Τζαβέλλα στη Θεσμών και Διαφάνειας ζητά η Κωνσταντοπούλου – Πιέσεις της αντιπολίτευσης να στηριχθεί η εξεταστική για υποκλοπές
- Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας για τη ζωή του Άντονι Μπουρντέν
- Επίδομα Παιδιού Α21: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα την Παρασκευή 8 Μαΐου
- Ο Δήμος Αμυνταίου ξανά στον σιδηροδρομικό χάρτη
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!



