
Διαμαρτυρία εργαζομένων του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη για απλήρωτες υπερωρίες
Σε μερικό αποκλεισμό της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης με 17 ασθενοφόρα προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (από τις 8:30 έως τις 10:30) εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων της ΠΟΠ-ΕΚΑΒ. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την αποπληρωμή υπερωριών πέντε μηνών και εκτός έδρας έντεκα μηνών. Ραντεβού στο υπουργείο Υγείας έχουν οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας για τη διευθέτηση του θέματος.
Σε μερικό αποκλεισμό της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης με 17 ασθενοφόρα προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (από τις 8:30 έως τις 10:30) εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων της ΠΟΠ-ΕΚΑΒ.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την αποπληρωμή υπερωριών πέντε μηνών και εκτός έδρας έντεκα μηνών.
«Έχουμε φτάσει στα όριά μας και πληρώνουμε και από την τσέπη μας για μετακινήσεις από πόλη σε πόλη. Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας μας έχουν ραντεβού στις 11:00 στο υπουργείο Υγείας. Ελπίζουμε ότι θα διευθετηθεί το θέμα, διαφορετικά δεν έχουμε άλλο δρόμο, παρά να εντείνουμε τις κινητοποιήσεις» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας, Αντώνης Αντωνόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Ζυμαρικά με σαρδέλες
- Η διαδρομή προς τη διακοπή του καπνίσματος
- Πού βρίσκονται οι καταδικασμένοι της 17Ν σήμερα;
- Πόλεμος, φόβος και ελίτ σε αναβρασμό: Οι υπόγειες ρωγμές του καθεστώτος Πούτιν
- Αυξάνονται οι φωνές στη Fed για αύξηση επιτοκίων
- Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]

