Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στη διάρκεια ελέγχου Ι.Χ. στο Κορωπί
Τα πυρά ενόπλων δέχθηκαν αστυνομικοί στη διασταύρωση της λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου με την οδό Ιάσωνος στο Κορωπί. Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες που επέβαιναν σε φορτηγάκι όταν αντιλήφθηκαν αστυνομικούς που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, αποβιβάστηκαν από το όχημα και πυροβόλησαν εναντίον των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Τα πυρά ενόπλων δέχθηκαν αστυνομικοί λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη διασταύρωση της λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου με την οδό Ιάσωνος στο Κορωπί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες που επέβαιναν σε φορτηγάκι όταν αντιλήφθηκαν αστυνομικούς που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, αποβιβάστηκαν από το όχημα και πυροβόλησαν εναντίον των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή πεζή και αναζητούνται, ενώ το όχημα που εγκατέλειψαν στο σημείο όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα ήταν κλεμμένο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).