
Δωρεάν εμβολιασμούς σε παιδιά ξεκινούν οι Γιατροί του Κόσμου
Πρόγραμμα δωρεάν εμβολιασμών για τα παιδιά που εξυπηρετούνται στο πολυϊατρείο του Περάματος θα ξεκινήσουν οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη μεγάλου ιατρικού ιδιωτικού ομίλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού (11 Δεκεμβρίου).
Η ειδική τελετή παράδοσης των εμβολίων, παρουσία εκπροσώπων των Γιατρών του Κόσμου, του ιατρικού ομίλου, αλλά και συνεργαζόμενων με την οργάνωση παιδιάτρων της ευρύτερης περιοχής θα γίνει την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:00 το πρωί στο πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα (Αριστείδου 5 και Ξενοφώντος, τηλ: 2104414718)
Στόχος της νέας αυτής συνεργασίας είναι η στήριξη παιδιών από οικογένειες που λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν χάσει το βασικότερο δικαίωμά τους, της πρόσβασης στην υγεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής και το «θαύμα»
- Ήταν τελικά «καθαρό» το Μουντιάλ; – Επιστήμονες μέτρησαν το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα
- Μακροζωία: Έξι ασκήσεις που κάνουν τη διαφορά
- Τριγμούς για το Μαξίμου βλέπουν στο εσωτερικό της ΝΔ – Ξαναζεσταίνονται τα σενάρια ανασχηματισμού
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- Καταδίωξη στο Αντίρριο: Οδηγός εμβόλισε περιπολικό, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε

