Η «Αγανακτισμένη» που έπιασε δουλειά σε χρηματιστηριακή εταιρεία
Η Τρέισι Πόστερτ εντάχθηκε στο κίνημα Occupy Γουόλ Στριτ και κατασκήνωσε στο πάρκο Ζουκότι της Νέας Υόρκης, φωνάζοντας συνθήματα κατά του καπιταλισμού. Λίγες ημέρες αργότερα είχε βρει δουλειά στη Γουόλ Στριτ.
Η Τρέισι Πόστερτ εντάχθηκε στο κίνημα Occupy Γουόλ Στριτ και κατασκήνωσε στο πάρκο Ζουκότι της Νέας Υόρκης, φωνάζοντας συνθήματα κατά του καπιταλισμού. Λίγες ημέρες αργότερα είχε βρει δουλειά στη Γουόλ Στριτ.
Στην αρχή η Τρέισι Πόστερτ κρατούσε πλακάτ που έγραφαν «Θα ψηφίσω μετά την επανάσταση». Τα πλακάτ αυτά αντικαταστάθηκαν σύντομα από άλλα με το βιογραφικό της σημείωμα, όπου διαφήμιζε το διδακτορικό της στη βιοϊατρική, λέγοντας ότι ψάχνει για δουλειά.
Η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Γουέιν Κάουφμαν, αναλυτής αγορών σε χρηματιστηριακή εταιρεία, έτυχε να περνάει από το πάρκο, πήρε το βιογραφικό της, την κάλεσε σε συνέντευξη και τελικά της προσέφερε θέση εργασίας.
«Ήμουν τόσο καιρό άνεργη, οπότε σκέφτηκα: γιατί όχι;» δήλωσε η ίδια η Πόστερτ στην εφημερίδα New York Post.
Το νέο της αφεντικό δεν παρέλειψε να προβεί σε δηλώσεις για τη μικρή αυτή «νίκη» απέναντι στους διαδηλωτές του κινήματος Occupy.
«Έβριζε τη Γουόλ Στριτ και τώρα δουλεύει στη Γουόλ Στριτ. Οι τράπεζες δεν είναι και τόσο κακές. Ελπίζω ότι της ανοίξαμε τα μάτια» είπε ο Τόμας Μπέλεσις.
Εκπρόσωποι του κινήματος δήλωσαν ότι της εύχονται ό,τι καλύτερο και έσπευσαν να τονίσουν ότι πολλοί άνθρωποι είχαν αφήσει τις υψηλόμισθες θέσεις τους στη Γουόλ Στριτ για να ενωθούν μαζί τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωνένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Πιθανότατα προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού
- Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο, ανακρίνεται 74χρονος – «Δεν σχετίζεται με το περιστατικό ο θάνατος 90χρονης»
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442