Nα μην κατεβεί να αγωνιστεί ο Ηρακλής στον αυριανό (3/12) αγώνα κόντρα στον Διγενή Λακκώματος, στα Μουδανιά, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, που με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «θεατρικό στο οποίο δεν είναι κομπάρσος». Αν αυτό πράγματι συμβεί, ο Διγενής θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 3-0 ά.α. και ο Ηρακλής θα μηδενιστεί.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.