Με ανάρτηση μέσω facebook και twitter επέλεξε να απαντήσει στην επιστολή του προέδρου της επιτροπής ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών, Ευάγγελου Αργύρη, ο βουλευτής της Ελβετικής Ομοσπονδίας Ι.Ζησιάδης για το θέμα των καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών σε ελβετικές τράπεζες.

Παρότι τη σχετική καταγγελία ο κ. Ζησιάδης την είχε κάνει σε τηλεοπτική εκπομπή, στην επιστολή του αποφεύγει να αναφέρει οτιδήποτε για καταθέσεις στην Ελβετία.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η ουσία του ζητήματος που θα έπρεπε να απασχολεί τον ελληνικό πολιτικό κόσμο δεν είναι αν κάποιος έχει στην κατοχή του τραπεζικά στοιχεία -τα οποία δεν μπορεί να έχει με νόμιμο τρόπο-, αλλά γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) από το 2005 δεν ανταποκρίνονται στη συνεργασία που προτείνουν οι ελβετικές αρχές».

Και καταλήγει, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να έλθει να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων:

«Ελπίζω και εύχομαι να μελετήσετε και να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις θέσεις της αρμόδιας υπουργού Οικονομικών της Ελβετίας και έτσι να κατανοήσετε πως οι δικές μου σκέψεις, που εκφράστηκαν στην εκπομπή του Π.Τσίμα, έχουν αρχή και τέλος την αποστομωτική απάντηση που δέχθηκα στο ελβετικό κοινοβούλιο.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ