Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Καταδικαστικές αποφάσεις για παράνομο στοίχημα προέκυψαν την Τρίτη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Ποινή δεκάμηνης και εξάμηνης φυλάκισης, συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν σε ιδιοκτήτη ίντερνετ καφέ και τρεις παίκτες, αντίστοιχα, που συνελήφθησαν για τη σχετική δραστηριότητα. Στις Σέρρες, ακόμη, συνελήφθησαν σε καφέ (Μεγάλου Αλεξάνδρου 20), για τυχερά παιχνίδια, 13 άτομα και κατασχέθηκαν 28 μηχανήματα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!