Διαψεύδουν οι Τούρκοι το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ΑΕΚ
Κατηγορηματικά διαψεύδει η τουρκική εταιρία το φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της, η εταιρία «Sabanci» τονίζει ότι «η εταιρία δεν έχει κανένα πλάνο ή ενδιαφέρον για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ». Η εταιρία αναφέρει ότι πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον από τουρκικά δημοσιεύματα, τα οποία με τη σειρά τους, πήραν το θέμα από τα ελληνικά ΜΜΕ.
Κατηγορηματικά διαψεύδει η τουρκική εταιρία το φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της, η εταιρία «Sabanci» τονίζει ότι «η εταιρία δεν έχει κανένα πλάνο ή ενδιαφέρον για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ».
Η εταιρία αναφέρει ότι πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον από τουρκικά δημοσιεύματα, τα οποία με τη σειρά τους, πήραν το θέμα από τα ελληνικά ΜΜΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Ζυμαρικά με σαρδέλες
- Η διαδρομή προς τη διακοπή του καπνίσματος
- Πού βρίσκονται οι καταδικασμένοι της 17Ν σήμερα;
- Πόλεμος, φόβος και ελίτ σε αναβρασμό: Οι υπόγειες ρωγμές του καθεστώτος Πούτιν
- Αυξάνονται οι φωνές στη Fed για αύξηση επιτοκίων
- Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]


