Μικρό το κακό για τον Μάριτς, παίζει με την ΚΚ Ζάγκρεμπ
Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Άλεξ Μάριτς στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΚΚ Ζάγκρεμπ την Τετάρτη, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Ο σέντερ των Πρασίνων χτύπησε στο γόνατο στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του μπαίνει ο Τσαρτσαρής, ο οποίος υπολογίζεται να επιστρέψει στη δράση στις αρχές του νέου έτους.
Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Άλεξ Μάριτς στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΚΚ Ζάγκρεμπ την Τετάρτη, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.
Ο σέντερ των Πρασίνων χτύπησε στο γόνατο στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του μπαίνει ο Τσαρτσαρής, ο οποίος υπολογίζεται να επιστρέψει στη δράση στις αρχές του νέου έτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
- Δίκη Μαραντόνα: Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή στην καρδιά του θρύλου της μπάλας
- Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε από μικρή φίλη του Ολυμπιακού στο Πριγκιπάτο (vid)
- Super League: Η ΚΕΔ όρισε τον Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο Όσμερς σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
- «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος
- Φουρνιέ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, ήρθε η στιγμή να πιούμε νερό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442