Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ξάνθη και νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο γήπεδο των Πηγαδίων. Ο Μαρκόφσκι άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, ο Βασιλακάκης έκανε το 2-0 στο 19' και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Τόμας με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ξάνθη και νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο γήπεδο των Πηγαδίων. Ο Μαρκόφσκι άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, ο Βασιλακάκης έκανε το 2-0 στο 19′ και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Τόμας με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Μάνταλος και Βλαχοδήμος συνδυάστηκαν άψογα στο 4′ και ο τελευταίος βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Μαρκόφσκι, ο οποίος με προβολή από τη μικρή περιοχή έβαλε την Ξάνθη μπροστά στο σκορ.
Ένα λεπτό πριν το 20λεπτό, ο Πόι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βασιλακάκης με κεφαλιά έκανε εύκολα το 2-0.
Ο Εντιμάρ έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κοντραρε στον Τόμας άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Ιτανζ.
Ο Ατρόμητος δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε καν να σημειώσει το γκολ της τιμής.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι