Αποδοκιμασίες κατά Χρυσοχοΐδη στη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου
Με έντονες αποδοκιμασίες έγινε δεκτή η ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Με έντονες αποδοκιμασίες έγινε δεκτή η ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης συνέχισε να μιλά παρά τις αποδοκιμασίες που ακούγονταν συνεχώς από το ακροατήριο, μέχρι που κάποιοι κινήθηκαν εναντίον του εκφράζοντας σε έντονο ύφος διαμαρτυρίες για την πολιτική της κυβέρνησης.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης παρενέβη προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, αν και παραδέχτηκε ότι «ο ξενοδοχειακός κόσμος είναι πια αγανακτισμένος και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον Ολυμπιακό η Ανδρομάχη Τσιόγκα
- Κρήτη: Καταγγελία 18χρονης Βρετανίδας για βιασμό σε μπαρ στα Μάλια – Συνελήφθη 19χρονος
- Πανελλαδικές 2026: Τεχνικό πρόβλημα στην παραλαβή θεμάτων έθεσε σε συναγερμό το Λιμενικό
- Αυξάνεται η ανεργία – Στο 10,6% διαμορφώθηκε το α’ τρίμηνο του 2026, ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ
- Νορβηγία: Αγωνία για την πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ – Μπήκε σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση πνεύμονα
- Στο Διδυμότειχο κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό Παρατηρητήριο
- Η Μόνα Λίζα μετακομίζει σε ιδιωτική σουίτα – Το Λούβρο μόλις ανακοίνωσε τους αρχιτέκτονες
- Ύστερα ήρθε η έκπληξη: Οι μέλισσες χρησιμοποιούν εργαλεία για να λύνουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442