
Ξεκινούν οι μετακινήσεις στο Πολυτεχνείο μέσω του… carpooling
Το πρόβλημα της καθημερινής μετακίνησης φοιτητών επιχειρεί να λύσει το ΕΜΠ, προωθώντας την ιδέα του «carpooling-παρέα στο αυτοκίνητο». Πρόκειται για την εθελοντική μεταφορά όσων περιμένουν στις στάσεις του λεωφορείου στην Πολυτεχνειούπολη ή δίπλα στον σταθμό Κατεχάκη από αυτοκίνητα μελών της πολυτεχνειακής κοινότητας που διέρχονται από μπροστά τους, χρησιμοποιώντας ειδικές αναγνωριστικές κάρτες που θα εκδίδονται από το ΕΜΠ.
Το πρόβλημα της καθημερινής μετακίνησης φοιτητών επιχειρεί να λύσει το ΕΜΠ, προωθώντας την ιδέα του «carpooling-παρέα στο αυτοκίνητο».
Το πρόγραμμα αφορά τις μετακινήσεις μεταξύ Πολυτεχνειούπολης και του σταθμού του Μετρό Κατεχάκη.
Πρόκειται για την εθελοντική μεταφορά όσων περιμένουν στις στάσεις του λεωφορείου στην Πολυτεχνειούπολη ή δίπλα στον σταθμό Κατεχάκη από αυτοκίνητα μελών της πολυτεχνειακής κοινότητας που διέρχονται από μπροστά τους, χρησιμοποιώντας ειδικές αναγνωριστικές κάρτες που θα εκδίδονται από το ΕΜΠ.
Ήδη ομάδα φοιτητών επεξεργάζεται και την ψηφιακή υποστήριξη του προγράμματος με διαδικτυακή εφαρμογή για την επέκταση του carpooling ΕΜΠ σε ολόκληρη την Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες για την παραλαβή των ειδικών αναγνωριστικών καρτών στην ιστοσελίδα www.carpooling.ntua.gr
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
