«Δεν με εκπλήσουν τα λάθη του Μπλάτερ», λέει ο Μαραντόνα
O Ντιέγκο Μαραντόνα προστέθηκε στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που επέκριναν τον πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, για τις δηλώσεις του περί ρατσισμού, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Όπως είπε ο Αργεντινός «μύθος» του αθλήματος, ο Μπλάτερ έχει κάνει πολλά λάθη και γι΄ αυτό δεν τον εξέπληξαν τα σχόλιά του για το ρατσισμό. Ταυτόχρονα, ο Μαραντόνα ζήτησε να υπάρξει δράση εναντίον του προέδρου της FIFA.
O Ντιέγκο Μαραντόνα προστέθηκε στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που επέκριναν τον πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, για τις δηλώσεις του περί ρατσισμού, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Όπως είπε ο Αργεντινός «μύθος» του αθλήματος, ο Μπλάτερ έχει κάνει πολλά λάθη και γι’ αυτό δεν τον εξέπληξαν τα σχόλιά του για το ρατσισμό.
Ταυτόχρονα, ο Μαραντόνα ζήτησε να υπάρξει δράση εναντίον του προέδρου της FIFA. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπλάτερ δήλωσε πως ο ρατσισμός δεν είναι πρόβλημα στο χώρο του ποδοσφαίρου, ισχυριζόμενος ότι οποιεσδήποτε τέτοιες εκδηλώσεις στη διάρκεια των αγώνων θα μπορούσαν να ξεχαστούν με μια χειραψία στο τέλος της αναμέτρησης, στα αποδυτήρια.
Τα σχόλιά του προκάλεσαν αμέσως μεγάλη αντίδραση, με τον Μαραντόνα να είναι ο τελευταίος που προστέθηκε σε όσους άρχισαν «ομαδικό πυρ» κατά του πρώτου ποδοσφαιρικού παράγοντα στον πλανήτη.
«Ο Μπλάτερ έχει κάνει πολλά λάθη, τόσο σε αποφάσεις που έχει λάβει όσο και σε πράγματα που έχει πει, κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Συνήθως τα λάθη που κάνει δεν είναι υπέρ του αθλήματος, γι’ αυτό δεν με εξέπληξε το ότι είπε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Μαραντόνα στους δημοσιογράφους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πριν από τον αγώνα της ομάδας του, Αλ Ουάσλ, με την Αλ Αϊν, και πρόσθεσε:
«Ο ρατσισμός είναι απαράδεκτο φαινόμενο. Η FIFA και ο Μπλάτερ θα πρέπει να ενεργήσουν αμέσως, γιατί οι επιπτώσεις του είναι πολύ κακές για το παιχνίδι. Ο ρατσισμός πρέπει να αντιμετωπιστεί το ταχύτερο δυνατόν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Αργεντινή: Το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε πριν τον μεγάλο τελικό (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γουάλας και Φρανσίσκο και η περίπτωση Καμπάτσο
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)

















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442