Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo C30 5d 2012: Τα καλύτερα έρχονται!

Volvo C30 5d 2012: Τα καλύτερα έρχονται!

Την επιστροφή της Volvo στις δημοφιλέστερες κατηγορίες της ευρωπαϊκής αγοράς υπογραμμίζει η υπό εξέλιξη έκδοση του πεντάθυρου C30.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την πεντάθυρη έκδοση του C30, η οποία θα περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2012, να ονομάζεται -στα πρότυπα των station wagon προτάσεων του Σουηδού κατασκευαστή- V30.

Σήμερα, οι πληροφορίες αυτές διαψεύδονται, με το C30 να αποτελεί το επικρατέστερο όνομα για όλες τις εκδόσεις του σουηδικού hatchback.

Όπως αποκαλύπτουν οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, το πεντάθυρο C30 πρόκειται να διατηρήσει αρκετά από τα σχεδιαστικά στοιχεία των σημερινών προτάσεων της φίρμας.

Σχεδόν σίγουρη, επίσης, θα πρέπει να θεωρείται και η σημαντική αύξηση των εξωτερικών του διαστάσεων, η οποία με τη σειρά της θα ενισχύσει την ευρυχωρία και την πρακτικότητα του πενταθέσιου θαλάμου επιβατών.

Σε επίπεδο κινητήρων, τα αποδοτικά και αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, χωρητικότητας 1,6 λίτρων, αναμένεται να αποτελέσουν τη συνηθέστερη επιλογή στην γκάμα του νέου C30, από την οποία, βέβαια, δεν θα λείψουν οι ισχυρότεροι συνδυασμοί.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενη έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου.

AUTOMEDIA

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024