
Μικρές υλικές ζημιές από γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο της Μ.Ξενογιαννακοπούλου
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, εξερράγη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, έξω από την πόρτα εισόδου του πολιτικού γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, στην οδό Σόλωνος.
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, εξερράγη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, έξω από την πόρτα εισόδου του πολιτικού γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, στην οδό Σόλωνος 46.
Το γραφείο ήταν εκείνη την ώρα κλειστό, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς. Από την έκρηξη προκλήθηκαν όμως μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του γραφείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντισυλληπτικό και αφροδισιακό: Σίλφιο, το χαμένο «χρυσάφι» της αρχαίας Ρώμης
- Σχέση: Μην αφήσεις τη σύγκρουση να γίνει πόλεμος
- Ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη: Ποιες πρωτεύουσες της ΕΕ χτύπησε περισσότερο; Η Αθήνα στους μεγάλους χαμένους
- Τι τρέχει ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπρετ Γκόλντσταϊν;
- ΕΦΚΑ: Γιατί γίνονται λάθη στις συντάξεις – Τι πρέπει να κάνει ο δικαιούχος
- Κοινωνικές κατοικίες: Πώς θα κατασκευαστούν



