Καταψηφίζει την κυβέρνηση συνεργασίας ο Πάνος Καμμένος
Την πρόθεσή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, προανήγγειλε μέσω του Βήμα 99,5 ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «χούντα» την κυβέρνηση, ενώ τάχθηκε κατά της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.
Την πρόθεσή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, προανήγγειλε μέσω του Βήμα 99,5 ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «χούντα» την κυβέρνηση, διευκρινίζοντας ότι η τοποθέτησή του αποτελεί συνέχεια της δήλωσης του συμβούλου του προέδρου της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, ότι «μια κυβέρνηση συνεργασίας θα αποτελούσε κοινοβουλευτική χούντα».
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος τάχθηκε κατά της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αφού -όπως εξήγησε-επικυρώνει το πρώτο μνημόνιο, το οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει αποκηρύξει.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής