Πρεμιέρα με το αριστερό η Λάρισα, έμεινε στο 0-0 με τον Βύζαντα
Η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε στο πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Βύζαντα, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Μεγάρων κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο «Αρίνα» της Λάρισας, μολονότι από το 39ο λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Στρατάκη.
Η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε στο πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Βύζαντα, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Μεγάρων κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο «Αρίνα» της Λάρισας, μολονότι από το 39ο λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Στρατάκη.
Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η σπουδαιότερη ευκαιρία που είχε ήταν στο 52′ όταν ο Νεμπεγλέρας με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κοτταρά.
Από την άλλη ο Βύζαντας Μεγάρων με νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Νίκο Παντέλη παρότι αγωνιζόταν από το 39′ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Στρατάκη, κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που ήθελε.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.