Οι Ελπίδες της Γερμανίας νίκησαν 5-4 την Ελλάδα στην Τρίπολη
Η εθνική ομάδα των Ελπίδων ηττήθηκε με 5-4 από τη Γερμανία (22', 62' Πέτσος, 45'+ Φορτούνης, 90'+ Βλαχοδήμος - 28', 45'+, 90'+ Μλάπα, 56' Εσβάιν, 87' Μπελ) στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του Α' προκριματικού ομίλου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013.
Η εθνική ομάδα των Ελπίδων ηττήθηκε με 5-4 από τη Γερμανία (22′, 62′ Πέτσος, 45’+ Φορτούνης, 90’+ Βλαχοδήμος – 28′, 45’+, 90’+ Μλάπα, 56′ Εσβάιν, 87′ Μπελ) στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του Α’ προκριματικού ομίλου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013.
Οι διεθνείς προσπάθησαν πολύ απέναντι σε ένα πανίσχυρο συγκρότημα, επέστρεψαν στον αγώνα τις τρεις από τις τέσσερις φορές που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά δεν κατόρθωσαν να πάρουν έστω την ισοπαλία.
Η Γερμανία έγινε πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου, αφού μετρά έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η εθνική ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Φορτούνη στο 90′.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Ρεάλ νίκησε στο 2ο ματς που έγινε στη Βουλγαρία τη Χάποελ Τελ Αβίβ (87-81) και με 3-1 στις νίκες πέρασε στο Final-4 της Αθήνας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Παναθηναϊκό είτε τη Βαλένθια.
Οι δηλώσεις που έκανε στο κρατικό ραδιόφωνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, με τις οποίες τόνισε την ανάγκη κατασκευής νέου γηπέδου για τον ΟΦΗ.