
Δεν βιάζεται ο ΠΑΟ με Λέτο που έκανε ξανά ατομικό
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι έχει μπροστά του περισσότερο από μια εβδομάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν θέλει να πιέσει την επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος και την Παρασκευή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Κίνδυνος απουσίας τού Αργεντινού δεν υπάρχει και έτσι ο Πορτογάλος βάζει... σιγά - σιγά τον πρώτο σκόρερ του στις προπονήσεις ώστε να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μπουμσόνγκ.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι έχει μπροστά του περισσότερο από μια εβδομάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν θέλει να πιέσει την επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος και την Παρασκευή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Κίνδυνος απουσίας τού Αργεντινού δεν υπάρχει και έτσι ο Πορτογάλος βάζει… σιγά – σιγά τον πρώτο σκόρερ του στις προπονήσεις ώστε να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ μόνοι τους προπονήθηκαν οι συνήθεις: Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης και Τοτσέ!
Στην προπόνηση της Πέμπτης, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Συνειδητοποιούμε την απήχηση που είχε η κατάκτηση της Euroleague τις επόμενες μέρες» (vid)
- Την Παρασκευή η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης – Ποιοι πάνε ταμείο, πόσα θα πάρουν
- Γερμανία: Οι καύσωνες απειλούν την οικονομία
- Μάκρη: Ιδιωτικό νησί στο Ιόνιο βγαίνει στο σφυρί με τιμή διαμερίσματος
- Βουλή: Απερρίφθη η ένσταση αντισυνταγματικότητας για τις μετατάξεις ΕΥΠ – «Δημιουργείτε πέμπτη φάλαγγα», φωνάζει η αντιπολίτευση
- Νέα εποχή (εκατομμυρίων) στο Λούβρο – Η Μόνα Λίζα μετακομίζει στο νέο της σπίτι




