Αγνόησε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης ο Νεϊμάρ, που αποφάσισε να υπογράψει την επικήκυνση του συμβολαίου του με τη Σάντος. Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο βραζιλιάνικος σύλλογος, ο 19χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2014, μέχρι το Μουντιάλ που θα γίνει το ίδιο καλοκαίρι στη χώρα τους.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.