
Δεκάδες νεκροί από κατάρρευση γέφυρας στην Ινδία
Τουλάχιστον 30 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν το Σάββατο όταν κατέρρευσε πεζογέφυρα σε ποταμό της βορειοανατολικής Ινδίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Περίπου 70 άνθρωποι βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα του ποταμού Καμένγκ, προσπαθώντας να συλλέξουν ένα είδος φαγώσιμου εντόμου.
Τουλάχιστον 30 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν το Σάββατο όταν κατέρρευσε πεζογέφυρα σε ποταμό της βορειοανατολικής Ινδίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Περίπου 70 άνθρωποι βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα του ποταμού Καμένγκ, προσπαθώντας να συλλέξουν ένα είδος εντόμου που αποκαλείται «γκάντι πουκ» και αποτελεί τοπικό έδεσμα για τις φυλές του κρατιδίου Αρουνασάλ Πραντές, δήλωσε ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.
«Προσπαθούσαν να πιάσουν τα έντομα όταν ξαφνικά κατέρρευσε η γέφυρα» πρόσθεσε.
Πιθανότερη αιτία της κατάρρευσης ήταν το βάρος του μεγάλου πλήθους.
Οι διασώστες κατάφεραν πάντως να ανασύρουν 28 επιζώντες.
ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»
- Η κούπα της Euroleague στα αποδυτήρια του T-Center: Πανευτυχείς οι «ερυθρόλευκοι» (pics)
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς


