
Ο ΟΦΗ «δάγκωσε» τον Ολυμπιακό, Ατρόμητος λόγω… Αναστασάκου
Τα δύο κυριακάτικα ντέρμπι ΑΕΚ - Αρης και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό δεσπόζουν στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το Σάββατο, ο ΟΦΗ ανέτρεψε τα προγνωστικά στο «Καραϊσκάκη» και μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ολυμπιακό, πήρε τελικά την ισοπαλία 2-2. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε μέσα στο Περιστέρι, αλλά ο Ατρόμητος με δύο γκολ του Αναστασάκου που μπήκε ως «χρυσή» αλλαγή έκανε το 2-1. Ανώτερος ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε 2-0 της Ξάνθης.
Τα δύο κυριακάτικα ντέρμπι ΑΕΚ – Αρης και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκό δεσπόζουν στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Το Σάββατο, ο ΟΦΗ ανέτρεψε τα προγνωστικά στο «Καραϊσκάκη» και μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ολυμπιακό, πήρε τελικά την ισοπαλία 2-2.
Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τα γκολ των Τζιμπούρ (45′) και Μιραλάς (62′), αλλά η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τα τέρματα των Μάντζιου (71′) και Γεωργίου (74′).
Ο Πανιώνιος προηγήθηκε μέσα στο Περιστέρι, αλλά ο Ατρόμητος με δύο γκολ του Αναστασάκου που μπήκε ως «χρυσή» αλλαγή έκανε το 2-1. Ανώτερος ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε 2-0 της Ξάνθης.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.10.2011
17:15 (Περιστέρι) Ατρόμητος-Πανιώνιος NS2
17:15 (Αγρίνιο) Παναιτωλικός-Ξάνθη NS3
19:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-ΟΦΗ NS2
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.10.2011
15:00 (Παγκρήτιο) Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης NS2
17:15 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Αρης NS1
19:30 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός NS1
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η 90χρονη Τζούλι Άντριους μιλά για τη νόσο του Πάρκινσον: «Ξέρω πολύ καλά πόσο καταστροφική μπορεί να είναι»
- Αγρίνιο: Στη ΜΕΘ γυναίκα μετά από δάγκωμα φιδιού
- Δήμος Αθηναίων: Αποκαταστάθηκε το άγαλμα του Καβάφη που είχε υποστεί βανδαλισμό
- Από τις απειλές… στην πρόσκληση του Ιράν στις Συμφωνίες του Αβραάμ – Η Τεχεράνη κερδίζει τον Τραμπ στην «Τέχνη της Συμφωνίας»
- Έρευνα ΙΕΛΚΑ: Μόνο ένας στους δύο σχεδιάζει να πάει διακοπές φέτος
- «Πιθανός ο δανεισμός του Βαγιαννίδη της Σπόρτινγκ»






