Δύο στα δύο για τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε εύκολα 95-74 του ΚΑΟΔ. Ο αγώνας έγινε στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης" της Δράμας, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1 ανδρών και κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 16 πόντους και 6 ασίστ.
Δύο στα δύο για τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε εύκολα 95-74 του ΚΑΟΔ. Ο αγώνας έγινε στο κλειστό “Δημήτρης Κραχτίδης” της Δράμας, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1 ανδρών και κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 16 πόντους και 6 ασίστ.
Ενα δεκάλεπτο διήρκεσε η αντίσταση του ΚΑΟ Δράμας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το 27-23 των γηπεδούχων στο 11΄ έγινε 34-47 (18΄) με τον Διαμαντίδη να “γράφει” από παντού και να οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε επί μέρους σκορ 24-7.
Επίσης, με έξι αναπάντητους πόντους του Τσαρτσαρή στο β΄ ημίχρονο η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +19 (59-40) και πλέον το υπόλοιπο του αγώνα μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία.
Ο Ομπράντοβιτς είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής και να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.