
Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Αχιλλέα Μπέου
Ύστερα από 84 μέρες από τότε που κετέθεσε το αίτημα αποφυλακισής του, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, αρνήθηκαν στον Αχιλλέα Μπέο να τον αποφυλακίσουν.
Ύστερα από 84 μέρες από τότε που κετέθεσε το αίτημα αποφυλακισής του, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, αρνήθηκαν στον Αχιλλέα Μπέο να τον αποφυλακίσουν.
Συγκεκριμένα έκριναν ομόφωνα ότι πρέπει να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος και ότι
δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για να αφεθεί ελεύθερος,
έστω και με περιοριστικούς όρους.
Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου παραμένει στη φυλακή για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.
Ο κατηγορούμενος είχε καταθέσει την προσφυγή του στις 4 Αυγούστου 2011 και οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών εξέδωσαν χθες, Τετάρτη, το βούλευμά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Συναγερμός στη Λουιζιάνα – Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο
- Παναθηναϊκός: Συνεχίζει και του χρόνου το βόλεϊ η μαχήτρια της ζωής Πέννυ Ρόγκα (vids)
- Άγιος Δημήτριος: Τέσσερις οι συλλήψεις για τη δολοφονία του 27χρονου – Όλο το χρονικό της άγριας δολοφονίας
- Πάπας Λέων: Καταδικάζει τους θανάτους διαδηλωτών στο Ιράν, αλλά «δεν μπορεί να είναι υπέρ του πολέμου»
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη


