
O Καντάφι πυροβολήθηκε στο κεφάλι και την κοιλιά, έδειξε η νεκροψία
Σχεδόν όλη τη νύχτα διήρκεσε η νεκροψία στη σορό του Μουαμάρ Καντάφι, η οποία μεταφέρθηκε προσωρινά σε νεκροτομείο της Μιζουράτα. Βλήματα από πυροβόλο όπλο φέρεται να βρέθηκαν στο κεφάλι και την κοιλιά του συνταγματάρχη.
Σχεδόν όλη τη νύχτα διήρκεσε η νεκροψία στη σορό του Μουαμάρ Καντάφι, η οποία μεταφέρθηκε προσωρινά σε νεκροτομείο της Μιζουράτα. Βλήματα από πυροβόλο όπλο φέρεται να βρέθηκαν στο κεφάλι και την κοιλιά του συνταγματάρχη.
«Υπάρχουν πολλαπλά τραύματα. Υπάρχουν βλήματα στον εγκέφαλο και την κοιλιακή χώρα» δήλωσε στο Reuters την Κυριακή ιατρική πηγή που δεν κατονομάζεται.
Νωρίτερα, Λίβυος γιατρός που συμμετείχε στη νεκροψία είχε δηλώσει στο πρακτορείο ότι ο Καντάφι πέθανε από πυροβολισμό.
Σύμφωνα με το CNN, ο παθολόγος που επέβλεψε τη διαδικασία ανέφερε ότι ο Καντάφι πέθανε από πυροβολισμό στο κεφάλι.
Στο μεταξύ, αξιωματούχοι της Μιζουράτα δήλωσαν ότι η σορός του έκπτωτου ηγέτη θα μεταφερθεί τώρα πίσω στην αποθήκη-ψυγείο όπου εκτίθετο σε δημόσια θέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η εκδήλωση της Νέας Αριστεράς «ενάντια στην εκτροπή» – Το σκάνδαλο των υποκλοπών στο προσκήνιο
- Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την επίθεση με μαχαίρι στην Μόνικα Σέλες (vid)
- Το Ισραήλ θα αποβιβάσει τους ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla στην Ελλάδα – Σε συντονισμό με την κυβέρνηση
- Από ποια ηλικία μπορεί κανείς να οδηγήσει ηλεκτρικό πατίνι; Τι προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας
- Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό μελών της τουρκικής μαφίας στην Αττική – Τρεις συλλήψεις
- Η ωμή ζωή μιας ανύπαντρης μητέρας με μικρά παιδιά

