
Με δύο διήμερες αποχές συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικηγόροι
Με δύο διήμερες αποχές, στις 26-27 Οκτωβρίου και στις 3-4 Νοεμβρίου, αποφάσισαν οι δικηγόροι όλης της χώρας να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι δικηγόροι, μετά τη συνεδρίαση της ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας που έγινε το Σάββατο.
Συγκεκριμένα αποφάσισε δύο διήμερες αποχές, η πρώτη την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη (26-27 Οκτωβρίου) και η δεύτερη στις 3 και 4 Νοεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων
- Στο κόκκινο η ένταση με εκατέρωθεν επιθέσεις ΗΠΑ και Ιράν – «Τα Στενά του Ορμούζ, όχι τα πυρηνικά το μεγάλο αγκάθι»
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442