Στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας βρέθηκε ο Γιάννης Αμανατίδης προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς για το Europa League. Σύμφωνα με την εφημερίδα Σπορ του Βορρά, ο Έλληνας άσος ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης και συζήτησαν το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας τους.
Στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας βρέθηκε ο Γιάννης Αμανατίδης προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς για το Europa League.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Σπορ του Βορρά, ο Έλληνας άσος ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης και συζήτησαν το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας τους.
Ο 30χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30