Συνέχιση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε η ΟΤΟΕ
Την απόφασή της να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ. «Ο αγώνας των εργαζομένων στις τράπεζες μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι κυβέρνηση και τρόικα να καταλάβουν ότι ο λαός έχει ξεπεράσει τα όριά του και απαιτεί μία άλλη κοινωνική και οικονομική πολιτική» αναφέρει.
Την απόφασή της να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ.
«Ο αγώνας των εργαζομένων στις τράπεζες μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα (συνδικαλιστικό, πολιτικό, νομικό και κοινωνικό) και δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι κυβέρνηση και τρόικα να καταλάβουν ότι ο λαός έχει ξεπεράσει τα όριά του και απαιτεί μία άλλη κοινωνική και οικονομική πολιτική» αναφέρει η ΟΤΟΕ.
Ακόμα η ΟΤΟΕ θεωρεί ότι «όσοι αντιστέκονται σταθερά στην καταστροφική πολιτική κυβέρνησης και τρόικας, όσοι αντιστάθηκαν χθες και προχθές, συμμετέχοντας στις ειρηνικές διαδηλώσεις και όσοι θα προστεθούν στο μέλλον, ενάντια σε αυτή την πολιτική, δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία για την αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής συγκυρίας» προσθέτει.
«Δυστυχώς ο θάνατος ενός διαδηλωτή οικογενειάρχη, αλλά και τα επεισόδια που προκλήθηκαν από τους μόνιμους προβοκάτορες των εργατικών κινητοποιήσεων, οι δεκάδες τραυματίες και οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της Αθήνας στους δρόμους, αγνοήθηκαν και δεν σταμάτησαν την καταστροφική πολιτική κυβέρνησης και τρόικας» σημειώνεται, μεταξύ άλλων στην ίδια ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους
- Το Συμβούλιο Ασφαλείας βλέπει την κλιμάκωση του πυρηνικού προγράμματος στη Βόρεια Κορέα
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
- Μαζικές περικοπές στο ΒΒC: Καταργούνται 2.000 θέσεις εργασίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442